Even voorstellen

Diëtistenpraktijk Landweer is een praktijk gevestigd op locaties in
Hilversum en Eemnes en is opgericht door Carien Landweer
eind maart 2012. Inmiddels bestaat de praktijk bijna vijf jaar en
wordt er met veel enthousiasme en toewijding samen met
cliënten gewerkt aan een betere gezondheid!

Carien Landweer heeft ruime werkervaring opgebouwd in de
eerste lijn. O.a. langdurig voor de thuiszorg in Amersfoort e.o.
en thuiszorg Gooi & Vechtstreek, voor een commercieel bedrijf
op het gebied van voeding & leefstijladvies in de regio Gooi en
Vechtstreek en in haar eigen praktijk.


Daarnaast heeft zij tevens ervaring opgedaan in verschillende verpleeg-
en verzorgingshuizen als Woonzorgcentrum Nijenstede en Verpleeghuis de Lichtenberg
te Amersfoort, De Stichtse Hof te Laren, Verpleeghuis Naarderheem te Naarden
en in het ziekenhuis Meander Medisch Centrum te Amersfoort.

Opgegroeid in een zeilfamilie, voer ze vroeger regelmatig richting andere landen als Engeland, Denemarken, Frankrijk, Griekenland, Zweden en vaargebieden als de Nederlandse en Duitse Waddeneilanden en Helgoland. Na de havo heeft zij de 4 jarige HBO opleiding Voeding & Diëtetiek in 2004 met goed gevolg afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam.

Carien Landweer is geboren en getogen in Het Gooi. Ze heeft enkele jaren in Breda samengewoond, maar is eind 2016 weer terug verhuisd, samen met haar partner, naar het mooie Gooi. Terug naar haar roots!
Zij doet in haar vrije tijd met enige regelmaat aan sport, yoga, zeilen en wandelen in de natuur.

Bij Diëtistenpraktijk Landweer vinden we het erg belangrijk dat u tevreden huiswaarts gaat met een voedings- of dieetadvies op maat, afgestemd op uw mogelijkheden en uw behoeftes. In onze praktijk richten wij ons globaal op 3 pijlers, te weten: voeding, beweging en ontspanning. In de huidige drukke maatschappij komt niet iedereen tot die balans voor zichzelf. Diëtistenpraktijk Landweer kan u hierbij ondersteunen. U krijgt waar nodig ook hulp in een stukje coaching m.b.t. uw motivatie en het uitvoeren van de adviezen in de praktijk. De leefstijladviezen zijn gericht op de langere termijn.

"Uiteraard moet u het zelf doen, maar dat betekent niet dat u er alleen voor staat!"

Carien Landweer heeft de volgende specifieke aandachtsgebieden: diabetes, maag-darmklachten en sondevoeding. Echter u kunt bij ons terecht voor allround voedings- en dieetadvies. Zoals bijvoorbeeld dieetadvies bij diabetes, maag-darmklachten, hart- en vaatziekten, COPD, overgewicht, obesitas, nierziekten, ondergewicht/ongewenst gewichtsverlies/ondervoeding, voeding in het voor- of natraject van bariatrische chirurgie en voedselallergieën/voedingsintoleranties.

Tot slot kunt u voor een algemeen voedingsadvies bij ons terecht zonder verwijsbrief. Wij staan als diëtist geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit betekent dat er elke 5 jaar wordt gekeken of een paramedicus beschikt over actuele kennis en ervaring. Hiervoor volgen wij o.a. jaarlijks nascholingen op vakgebied, waaronder verschillende post HBO scholingen. Zie voor actuele nascholingen het tabblad Nieuws. Tevens zijn wij aangesloten als lid bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD).

KP-nummer: 49906664689 | Momenteel kwaliteitsgeregistreerd tot 01-02-2022.

 


copyright 2017, Diëtistenpraktijk Landweer